Bezoekersinformatie

Voorverkoop
Voor bezoekers is het mogelijk van te voren kaarten te bestellen voor het evenement via de kaartverkoop van de Lawei. We verwijzen u voor de voorverkoop daarom door naar de website van de Lawei.

Verkoop aan de kassa
De kaartverkoop voor de ONFK vindt verder plaats aan de ONFK-kassa ten tijde van het evenement. De toegangsprijzen zijn: € 7,50 per dagdeel, € 15,00 euro voor een passe-partout vrijdag/zaterdag en € 12,50 voor een passe-partout voor de zaterdagmiddag en -avond.

Deelnemers hebben middels hun deelnemerskaart recht op toegang tot het evenement op hetzelfde dagdeel als men zelf speelt. Op vertoon van deze deelnemerskaart kunnen deelnemers met korting toegang krijgen tot andere dagdelen. Kaarten voor andere dagdelen kosten dan € 5,00 per dagdeel en € 10,00 euro voor een passe-partout. Deze passe-partout geeft toegang tot alle divisies.

Locatie
De ONFK worden net als andere jaren gehouden in Schouwburg De Lawei, Burgemeester Wuiteweg 24, te Drachten (www.lawei.nl). De Lawei beschikt na de grondige verbouwing over twee ingangen. Wij verzoeken u tijdens de ONFK gebruik te maken van de ingang aan het Reidingplein, let op dit is niet de hoofdingang.

Parkeren
Parkeren kan rondom De Lawei op het parkeerterrein of in de de parkeergarage. Parkeren is deels betaald en deels onbetaald. Voor meer informatie over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid verwijzen wij naar de website van De Lawei.